Kamu Hastaneleri Birliği’nden Sevgi Evlerine ziyaret

Kamu Hastaneleri Birliği’nden Sevgi Evlerine ziyaret

Van Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Sevgi Evlerini ziyaret etti.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Özcan Öktem, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Sevgi Evlerini ziyaret etti.

Sevgi Evleri Müdür Yardımcısı Muharrem Doğanoğlu tarafından karşılanan Dr. Öktem ve beraberindekiler, kurumun işleyişi, koruma ve bakım altında olan çocukların problemleri ve sağlık hizmeti alırken karşılaşılan sorunlarla ilgili bilgi aldı.

Sağlık hizmetleri alımında bir sorun yaşamadıklarını ifade eden kurum hemşiresi, sadece toplu randevu alımlarında kimi sıkıntılar yaşadıklarını belirtirken, Genel Sekreter Dr. Öktem; gerekli sağlık birimlerini arayarak çözüm niteliğinde ilgileneceklerin belirtti.

Kimsesiz çocukları ‘Rahman olan Allah’ın emaneti’ olarak nitelendiren Dr. Öktem, “Çocuklar hepimizin çocuklarıdır, Rahman’ın emanetine sahip çıkmak hepimizin üstüne vazifedir.” dedi.

“Tek ihtiyaçları sevginiz ve ilginizdir”

Sevgi Evlerinde 0-3 yaş aralığındaki bebekler ve 0-7 yaş aralığındaki kız çocuklarının bulunduğunu ifade eden Sevgi Evleri Müdür Yardımcısı Muharrem Doğanoğlu ise “Sizleri burayı ziyarete bekleriz her zaman, çocuklarımızın maddi olarak hiçbir şeye ihtiyacı yok. Tek ihtiyaçları sevginiz ve ilginizdir. Gördüğünüz üzere sizlerin onlarla vakit geçirmeniz onlar için mutluluk oluşturan en önemli etkendir.” diye konuştu.

Ziyaret verilen ikramların ardından son buldu. (Murat Dalgın-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.