Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Çalışma Grubu'ndan Solhan’a ziyaret

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Çalışma Grubu'ndan Solhan’a ziyaret

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Çalışma Grubu, yatırımların geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla Bingöl Solhan ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Çalışma Grubu (KÜSİ),  yatırımların geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla Bingöl Solhan ilçesinde faaliyet gösteren firmaları ziyaret etti.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca KÜSİ İl temsilcisi olarak görevlendirilen Bingöl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Solmaz, KOSGEB Müdürü Naci Özdemir, Fırat Kalkınma Ajansı Bingöl Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İsa Telimen, Bingöl Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden İl Müdürü Mesut İlhan, Bingöl Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sebahattin İslamoğlu’nun katılımlarıyla Solhan’da faaliyet gösteren firmalar ziyaret edilerek gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

İlk olarak Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Çalışma Grubu, Solhan İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş’u makamında ziyaret ederek ilçede yapılması planlanan projelerle ilgili yatırımcı ve idarecilerle istişarelerde bulunuldu.

Kaymakamlıktan ayrılan heyet,  ilçede yapılacak olan tekstil fabrikasının kurulacağı alan ziyaret edildi. Ziyaret esnasında Alan Şirketler Grubu Genel Müdürü Feyzullah Karabeyeser tarafından heyete, ilçede 500 kişinin istihdamının sağlanacağı yatırım hakkında bilgiler verildi.

Heyet, daha sonra ilçede bulunan esnafları ziyareti ardından ayrıldı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.