Kan bağışında bulunmak insani ve erdemli bir davranıştır

Kan bağışında bulunmak insani ve erdemli bir davranıştır

Gaziantep'te düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek veren HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Ubeydullah Çakır, kan bağışının önemine dikkat çekerek, kan bağışında bulunmanın insani ve erdemli bir davranış olduğunu söyledi.

Gaziantep'te geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 10’ncusu gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası büyük bir ilgi gördü. Vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasına HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları da kan bağışında bulunarak destek verdi.

HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kolları Başkanı Ubeydullah Çakır, parti üye ve gönüllüleriyle birlikte Gaziantep Valiliği, Şahinbey Belediyesi ve Kızılay’ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği kan bağışı kampanyası kapsamında 15 Temmuz Meydanı'nda kurulan stantlara giderek kan bağışında bulundu.

Çakır ve beraberindekiler, Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel tarafından karşılandı.

Kan bağışının ardından açıklamalarda bulunan Çakır, kan bağışında bulunmanın insani ve erdemli bir davranış olduğunu belirterek, kan bağışının önemine dikkat çekti.

"Kan bağışında bulunmak insani ve erdemli bir davranıştır"

Gaziantep Valiliği, Şahinbey Belediyesi ve Kızılay Kan Merkezi’nin birlikte düzenlediği kan bağışı kampanyasına duyarlılık gösterip destek verdiklerini belirten Çakır, "Kampanya öncesi de bütün üyelerimize ve gönüllülerimize kan vermeleri çağrısında bulunduk. Sağ olsunlar bizim bu çağrımıza destek verdiler. Bu konu önemli bir konudur. Gençlik kollarımızla beraber bu kampanyaya destek verdik ve bu desteğimizi İnşallah devam ettireceğiz. Kan vermek aslında sağlık açısından da önemli bir konudur. Bütün vatandaşlarımıza da çağrımızdır; böyle önemli konularda hassasiyet gösterilmesi gerekiyor. Aslında bu konuda empati yapılması gerekiyor. Biz de hem başkanımıza hem de Şahinbey Belediyesine böyle önemli bir konuda adım attıkları için teşekkür ediyoruz." dedi.

"HÜDA PAR Gençlik Kollarına çok teşekkür ediyorum"

HÜDA PAR Gaziantep İl Gençlik Kollarının düzenledikleri bu kan bağışı kampanyasına destek verdikleri için teşekkür eden Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel ise şunları söyledi:

"Yaklaşık 10 yıldan beri yaptığımız kan bağışı kampanyamızı Gaziantep Valiliği, Şahinbey Belediyemiz ve Kızılay Kan Merkezi ile birlikte yapıyoruz. Bu kampanyaya destek veren bütün Gazianteplilere ben teşekkür ediyorum. HÜDA PAR’ın da gençlik teşkilatına kampanyamıza verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu kampanya aslında toplumsal duyarlığı olan bir programdır. Çünkü kan vermek bir duyarlılıktır. Ben bu kampanya destek veren herkese çok teşekkür ediyorum."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.