Kanalizasyon çalışmasında göçük: Bir işçi yaralandı

Kanalizasyon çalışmasında göçük: Bir işçi yaralandı

Bitlis'te özel bir firma tarafından yürütülen alt yapı çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte, bir işçi göçük altında kalarak yaralandı.

BİTLİS – Olay, bugün öğle saatlerinde Ahmet Eren Bulvarı’nda bulunan Bitlis Belediyesi önünde meydana geldi. Alt yapı çalışmaların yürütüldüğü sırada yer altına kanalizasyon borusunu döşemeye çalışan işçilerden Mehmet Ateş, meydana gelen göçükte toprak altında kaldı.

 

Olay yerine gelen Bitlis Belediyesi ve İl Afet Acil Durum Müdürlüğü kurtarma ekipleri, Ateş'in kurtarılması için zamanla yarıştılar. Önce iş makinesi ile yürütülen çalışma, daha sonra kazma ve küreklerle sürdürüldü. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu göçükten yaralı olarak çıkarılan Ateş, olay yerine çağrılan ambulansla Bitlis Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Yaralı işçinin kardeşi Mahmut Ateş, kurtarma çalışmalarını sonuna kadar endişeli şekilde takip etti.  Olay yerine gelen Bitlis Valisi Orhan Öztürk ve Emniyet Müdürü Saim İşlek, yetkililerden bilgi aldı. Yaralı Ateş’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.