Kandan beslenen terör örgütlerine asla izin vermeyeceğiz

Kandan beslenen terör örgütlerine asla izin vermeyeceğiz

​İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, “Bizim kardeşliğimizi bozmak için evlatlarımızın kanından beslenen terör örgütlerine asla ve asla izin vermeyeceğiz.” dedi.

Batman’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Vali Hulusi Şahin ile birlikte ilk olarak Kozluk Kaymakamlığını ziyaret eden Bakan Yardımcısı Ersoy, ilçede yürütülen çalışmalara ilişkin Kozluk Kaymakamı Osman Bilici'den bilgi aldı. 

Ardından Ersoy, Batman Belediyesi tarafından yapılan yeni ilçe otogarının açılış törenine katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Hulusi Şahin, belediyelerin hizmet etme kurumu olduğunu belirterek, "Belediyeler çarpık zihniyetlerin yeşertilmeye çalışıldığı mekânlar değildir. Hizmet etmek için gelmek lazım.” diye konuştu.

Daha sonra konuşan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, terör ve terörden beslenen bütün kaynaklara karşı verilen mücadelenin devam edeceğini belirterek , "İki şeyde çok kararlıyız. Birincisi bölgemizde hizmet anlamında yapılması gereken ne varsa elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İkincisi de bizim bu kaynaşmamıza, huzurumuza ve güven ortamına göz dikenlere, bizim kardeşliğimizi bozmak için evlatlarımızın kanından beslenen terör örgütlerine asla ve asla izin vermeyeceğiz. Terör ve terörden beslenen bütün kaynaklara karşı ülkemizin içinde ve dışında çok önemli bir mücadele veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Her türlü kalleşliğin, namluların ülkemize çevrildiği bir dönemde, dünyanın en güvenli ülkesi olmayı başardık. Bundan sonra bunu, kimsenin bozmasına asla izin vermeyeceğiz.” dedi.

Ardından Ersoy, Belde Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 6 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyon'un açılışını gerçekleştirdi. Sağlık Bakanlığı’nın, Batman’a tahsis ettiği 5 ambulans ilçelere törenle gönderildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.