Kanser hastası mağdura belediyeden destek

Kanser hastası mağdura belediyeden destek

​Maddi imkânsızlıklardan dolayı ameliyat olmak üzere İstanbul’a gidemeyen kanser hastası vatandaşa Bağlar Belediyesi destek oldu.

Almanya’dan temin edilen dönürle İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’nde ameliyat olmayı bekleyen 57 yaşındaki kanser hastası vatandaş, maddi imkansızlıklardan dolayı İstanbul’a gidemeyince Bağlar Belediyesi destek oldu.

Yaşadığı maddi sıkıntılardan dolayı randevu aldığı İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’ndeki ameliyatına gidemeyen kanser hastası Behçet Orak, başvurduğu birçok kurum ve kuruluştan olumlu yanıt alamadı.

Orak, bir buçuk yıl önce ilik (kan) kanserine yakalandı. Gerekli olan dönür Almanya’dan temin edilmesi dolayısıyla ameliyat olmak üzere İstanbul Çapa Tıp Fakültesi’ne gitmesi gerekti. Sağlık sorunları nedeniyle karayolu yolculuğu yapamayan Orak’ın İstanbul’a uçakla gitmesi gerekiyordu.

Bağlar Belediyesinin çarşamba günleri düzenlediği halk günü toplantılarında sıkıntılarını dile getiren Orak’a Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu yardım elini uzattı. Beyoğlu, Orak’a hem ulaşım hem de nakdi yardımda bulundu. Belediyeden mutlu bir şekilde ayrılan Orak, "Allah böyle başkanların sayısını artırsın. O beni mutlu etti, Allah da onu mutlu etsin." diyerek dua etti.

“Vatandaşımızın mutluluğu bizi de mutlu eder”

Beyoğlu, "Millete efendi olmaya değil hizmetkâr olmaya gelen bir anlayışın temsilcileriyiz. Ayrım yapmaksızın tüm vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Elimizden geldiği kadar onların sorunlarına çözüm üretmeye çalışıyoruz. Vatandaşımız mutlu olursa biz de mutlu oluruz. Sağlık çok hassas bir konu. Bu kardeşimize hemen yardımcı olduk. İnşallah ameliyatı başarılı geçer ve sağlığına kavuşur. O zaman daha çok mutlu oluruz.” ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler