Kanserden kurtulmaya 5 bin TL kaldı

Kanserden kurtulmaya 5 bin TL kaldı

Batman’da 14 senedir çeşitli hastalıklarla mücadele eden 54 yaşındaki prostat hastasının, tedavisi için gerekli olan 10 TL'nin yarısı bir hayırsever tarafından karşılandı.

Batman merkez Kısmet Mahallesi 803 Sokakta ikamet eden 5 çocuk babası Hasan Öztürk, 14 senedir yatalak yaşıyor. Öztürk son olarak Prostat hasatlığına yakalandı. İlke Haber Ajansı'nda çıkan 'ameliyat olması için 10 bin TL gerektiği' yönündeki haber üzerine harekete geçen bir hayırsever, Öztürk'ün masrafının yarısını karşıladı.

 “Bu tür hadiselerle Allah imkan sahiplerini imtihan ediyor”

İsmini vermeyen hayırsever, “İhtiyacın yarısını karşılayabildim. Öbür yarısını karşılamak için illa bir kişinin vermesi gerekmiyor kim ne kadar verebildiyse bu hasta insana yardım etmek lazım. Bu tür hadiselerle Allah imkan sahiplerini imtihan ediyor.” dedi.

5 çocuk babası ve yatalak olan Hasan Öztürk ise, “Bana yardımda bulunan hayırseverden dualarımı hiç esirgemeyeceğim. Kendisini görmedim, bana yolladığı para ulaştı. Allah kendisine misliyle iade etsin. Çok mutluyum inşallah en yakın zamanda ameliyatım için gerekli para tamamlanacak ve bu ızdıraptan kurtulurum.” ifadelerini kullandı. (M. Sait Çelik - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler