Kapalı yollar trafiğe açılacak

Kapalı yollar trafiğe açılacak

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer, güvenlik amacıyla kapanan yolların bir kısmının açıldığını, kapalı olan diğer yollarında kısa bir zaman içinde trafiğe açılacağını söyledi.

Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti ile Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetine üye gazeteciler, Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer’i ziyaret etti.

Hükümet Konağı kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette ilçenin sorun ve sıkıntıları konuşuldu.  

 Kaymakam Yüzer, nüfus olarak büyük bir ilçe olan Kızıltepe’de uzun yıllar hizmetlerin aksaması nedeniyle sorunların biriktiğini belirterek, altyapı çalışmaları nedeniyle içlek birçok yolun asfaltlanamadığının farkında olduğunu söyledi.

Yer altına alınmaya başlanan elektrik şebekesinin yanı sıra yarım asırlık eskimiş, yıpranmış ve yetersiz su şebekesini yenileme çalışmasına başladıklarına dikkat çeken Yüzer, şunları söyledi:

“Alt yapı hizmetleri göz önünde olmadığından özellikle siyasetçilerin yanaşmadığı bir hizmettir. Bizim böyle bir kaygımız olmadığı için seçim dönemi olmasına rağmen vatandaşa hizmeti düşündüğümüz için içme suyu yenileme çalışmasını başlattık. Alt yapı çalışmasının tamamlanmasıyla sıcak asfalt ve kaldırım yenilemem çalışmasına başlanacak.”

Güvenlik amacıyla kapanan yolların bir kısmının açıldığını hatırlatan Yüzer, kapalı olan diğer yollarında kısa bir zaman içinde trafiğe açılacağını ve belediye girişindeki turnikelerin de kaldıracağını sözlerine ekledi.

Gazeteciler, daha sonra AK Parti Kızıltepe İlçe Teşkilatına geçti. İlçe Başkanı Aydın Yücedağ tarafından karşılanan gazeteciler,  adaylık ve seçim süreci ile ilgili sohbet ettiler.

Ziyaretlerde, Mardin Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyeti Başkanı Abdulkadir Üründü, Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Halit Solhan,  İLKHA Mardin Temsilcisi Mehmet Salih Keskin, DHA Mardin Temsilcisi Mehmet Nezir Güneş, İHA Kızıltepe Temsilcisi İsmail Aydoğan, Mardin Life Yazarı Faraç Çobanoğlu, Mardin Time Temsilcisi Mehmet Ali Demir, Mardin Söz’den Abdullah Yılmaz ve Mamoste.com Mahmut Semen hazır bulundu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.