Kapatılan Zirve Üniversitesinin kampüsünde atış poligonu bulundu

Kapatılan Zirve Üniversitesinin kampüsünde atış poligonu bulundu

Gaziantep'te ABD destekli 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kapatılan Zirve Üniversitesinin kampüsünde atış poligonu bulundu.

Gaziantep Üniversitesinden (GAÜN) yapılan açıklamada, ABD destekli 15 Temmuz darbe girişiminin ardından kapatılan Zirve Üniversitesi'nin kampüsünde atış poligonu bulunduğu belirtildi.

Gaziantep Üniversitesinden (GAÜN) yapılan açıklamada, FETÖ’ye ait Zirve Üniversitesi’nin FETÖ soruşturması kapsamında kapatıldığı, üniversitenin bulunduğu kampüsün GAÜN'e bağlandığı ve buraya ‘15 Temmuz Yerleşkesi’ isminin verildiği bildirildi.

Kampüs içerisinde öğrencilerin kullanımı için yapılan ancak öğrencilere kullandırılmayan ve kimlerin kullandığı da merak konusu olan gizemli bir atış poligonunun bulunduğu belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Kampüsteki öğrenci sosyal donatısında, öğrencilerin kullanımı için yapılan ancak öğrencilere kullandırılmayan ve kimlerin kullandığı da merak konusu olan gizemli bir atış poligonu polis tarafından bulundu. Öğrencilerin sosyal tesisinde, onların kullanması için yapılan, ancak hiçbir öğrencinin kullanmadığı belirtilen atış poligonunda ayrıca 3 de yasaklanmış kitap ele geçirildi. Kitaplara polis tarafından el konuldu."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler