"Kapıköy Sınır Kapısı’nda ticaret aktif olmalı"

"Kapıköy Sınır Kapısı’nda ticaret aktif olmalı"

HÜDA PAR Van Tuşba ilçe teşkilatı esnafı ziyaret ederek sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

HÜDA PAR Tuşba ilçe teşkilatının gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sonrası konuşan HÜDA PAR Van İl Başkan Yardımcısı Faruk Tasan, esnafın "Kapıköy Sınır Kapısı’nın transit geçişe açılıncaya kadar kapıda etkin ve aktif bir ticaretin olması gerektiğini" aktardıklarını kaydetti.

Sanayi sitesinde bulunan esnafı ziyaret eden Tasan, esnafın yaşadığı sorun ve sıkıntılara çözüm bulmak için çaba gösterdiklerini, bu anlamda esnafın sesi olacaklarını belirtti.    

Tasan, “HÜDA PAR Van Tuşba teşkilatı olarak bu hafta ziyaretlerimiz çerçevesinde ağır makina sanayi esnafını ziyaret ettik. Esnafımız ziyaretlerimizden gayet memnun. Onların sorun ve sıkıntılarına yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle esnafımız Van’daki imar belirsizliğin çözülmesini ve yepyeni bir imarın yapılmasını talep ediyor. Ayrıca sanayi esnafımız Kapıköy Sınır Kapısı’nın transit geçişe açılıncaya kadar kapıda etkin ve aktif bir ticaretin olması gerektiğini söylüyor. Bizler esnafımızın her zaman yanındayız. Elimizden geldiği kadar onların sesi olmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

İLKHA






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.