Karakaya Bitlis esnafını ziyaret ederek destek istedi

Karakaya Bitlis esnafını ziyaret ederek destek istedi

HÜDA PAR’ın desteklediği Bitlis bağımsız milletvekili adayı Cengiz Karakaya, Bitlis esnafını ziyaret ederek kendilerinden destek istedi.

Bitlis esnafını ziyaret eden HÜDA PAR’ın desteklediği Bitlis bağımsız milletvekili adayı Cengiz Karakaya, esnaftan destek istedi. Kalabalık bir kitleyle gerçekleştirilen esnaf ziyaretlerinde Karakaya’ya, HÜDA PAR Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aşkın, İl Başkanı Celal Gül, Tatvan ve Adilcevaz ilçe teşkilatlarından isimler, kanaat önderleri ve birçok STK temsilcisi eşlik etti.

Esnafın yoğun teveccühüyle karşılaşan Karakaya, halkla iç içe yaşayan, Bitlis’te oturan, Bitlisin sorunlarını yakından bilen tek aday olduğunu hatırlatarak esnaftan destek istedi.

Seçim gezisi sırasında, Bitlis’te yaptığı yardım faaliyetleri ve etkinlikleri ile bilinen Bitlis Eğitim, Sağlık, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni (Best-Der) ziyaret eden Karakaya ve beraberindekilere dernek binasında yemek ikram edildi.

Burada dernektekilere hitap eden HÜDA PAR Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Aşkın, desteklemiş oldukları adaya Bitlis halkının ve esnafının göstermiş olduğu büyük teveccühten dolayı teşekkür ederek, “Bu hayırlı çalışmalarda kardeşlerimizin desteğini görünce gücümüze güç, imanımıza iman, umudumuza umut katılıyor.” dedi.

“Halkımız bizden büyük beklenti içindedir”

Aşkın, “Bizler genel merkezde şunu net olarak görüyoruz ki siz değerli kardeşlerimizle bu çalışmalarda bulunduğumuz zaman biz sizden feyiz, enerji ve güç alıyoruz. Şunu çok iyi bilelim ki Allah yolunda hayırlı hizmetlerde attığımız her adımın asla ve asla karşılıksız kalmayacağına iman etmişiz. Yolumuzda yeni merhaleler kat ediyoruz. Bu hayırlı kapının, bu hayırlı hizmetin değerini gün geçtikçe daha iyi anlıyoruz. Tabanımızdan da aynı olumlu tepkileri alıyoruz. Bizler halka ulaştıkça ne kadar az çalıştığımızı, ne kadar zayıf kaldığımızı görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Köylere gittikçe, halkın derdini ve sıkıntısını dinledikçe ve onların beklentilerle dolu olduğunu gördükçe mahcubiyet yaşadıklarını belirten Aşkın, “Bizler bunun hesabını ahrete nasıl vereceğimizi düşünüyoruz. Allah’a hamdolsun böylesine kutlu bir yolun ve davanın içindeyiz.” diyerek destekledikleri adaya sahip çıkılmasını istedi.

Bağımsız aday Karakaya’ya sahip çıkan Bitlislilerin, ziyaret esnasında aday ve heyetine ikramda bulundukları, yer yer çiçek verildiği görüldü.       (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.