Karaköprü’de kadro başvuruları başladı

Karaköprü’de kadro başvuruları başladı

Şanlıurfa’da taşerondan sürekli işçi kadrosuna geçmek isteyen işçiler, gerekli evrakları ve doldurdukları formları, ilgili birimlere sunarak müracaatlarını yapmaya başladı.

Şanlıurfa’nın Merkez Karaköprü ilçesinde taşerondan sürekli işçi kadrosuna geçmek isteyen işçiler, gerekli evrakları ve doldurdukları formları, ilgili birimlere sunarak müracaatlarını yapmaya başladı.

24 Aralık 2017 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyle ‘alt işveren işçilerinin kamuda istihdamı’ için yapılan düzenleme 2 Ocak 2018 tarihinde yürürlüğe girdi.

Düzenlemenin yürürlüğe girmesiyle birlikte kadroya geçmek isteyen taşeron işçiler, gerekli evrakları ve doldurdukları formları ilgili birimlere sunarak müracaatlarını yapmaya başlarken, Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Ünlü, Karaköprü Belediyesinde taşerondan kadroya geçecek olan işçileri bilgilendirdi.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü İsmail Ünlü, Karaköprü Belediyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette taşerondan sürekli işçi kadrosuna geçecek olan personelle görüşen Müdür Ünlü, işçilerin süreçle ilgili sorularına cevap verdi.

Öte yandan Karaköprü Belediyesinde taşerondan kadroya geçiş işlemleri 11 Ocak mesai bitimine kadar devam edecek.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.