"Kardeşlerimden istirhamım hızlarını ve çabalarını biraz daha artırsınlar"

"Kardeşlerimden istirhamım hızlarını ve çabalarını biraz daha artırsınlar"

Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Yapıcıoğlu, kendisini temsilcileri olarak Ankara'ya göndermek isteyenlerin, hızlarını ve çabalarını artırmalarını istedi.

Peygamber Sevdalıları Platformu Diyarbakır İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen bayramlaşma programından sonra seçim çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Adayı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçilmesi halinde siyasetin rengi, havası ve üslubunun değişeceğini belirtti.

Yenişehir ilçesi Sümer Park'ta düzenlenen programa katılan Yapıcıoğlu, seçim çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Kendisini temsilcileri olarak Ankara'ya göndermek isteyenlerin rehavete kapılmayıp, çaba ve hızlarını artırmalarını isteyen Yapıcıoğlu, rehavete kapılmaması gerektiğini söyledi.

Yapıcıoğlu, "Ramazan bir imtihandı, imtihandan ve o mektepten geçenler bayram diplomasını aldılar. Herkesin karnesi başarısına göredir. Umut ediyorum ki bütün İslam ümmeti Ramazan'dan layıkla istifade edebilmiş olsun ve inşallah bayramı hak ederek bu bayrama ulaşmış olsun. Bir kez daha bütün İslam ümmetinin bayramını tebrik ediyorum. Bu etkinlikleri düzenleyen, müminleri toplu olarak bir araya getiren, onları birbirleriyle bayramlaştıran bu etkinlikler gerçekten güzel bir gelenek halini aldı. Buna ön ayak olan, düşünen, tertip eden, bunda emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ediyorum. Rabbim ecirlerini artırsın. Bir anda büyük kitlelerle kısa bir zaman dilimi içerisinde bayramlaşmak mümkün hale geldi. Güzel bir şey, inşallah devam eder." dedi.

"Cuma günü miting düzenleyeceğiz"

Bayram dolaysıyla seçim çalışmalarına ara verdiklerini anlatan Yapıcıoğlu, şunları söyledi: "Şu anda bayram tebrikleriyle geçiyor. Bizim mitingimiz cuma günü. Ben buradan bütün kardeşlerime, bizi temsilcileri olarak Ankara'ya göndermek isteyen bütün kardeşlerime hassaten şunu hatırlatmak istiyorum: Ramazan ayı boyunca iyi ter döktüler, yoruldular. Allah ecirlerini artırsın. Allah yaptıklarını kendi rızası için kabul etsin. Yalnız 'Şu andaki mevcut hava iyidir, bu iş tamamdır.' düşüncesiyle rehavete kapılmasınlar. Çünkü önümüzde bir hafta var. Bu bir hafta içerisinde eğer biz gevşersek bazı şeyler değişebilir. Bütün kardeşlerimden istirhamım ve ricam şudur: Gevşemek bir tarafa, vites büyütsünler. Hızlarını ve çabalarını biraz daha artırsınlar. Sıkalım dişimizi, bir hafta sonra rabbim bir bayram daha yaşamayı bize lütfetsin."

"Mevcut siyaset insanlarımıza bıkkınlık vermiş"

Mevcut siyasetin insanlara bıkkınlık verdiğini sözlerine ekleyen Yapıcıoğlu, "İnşallah bu sefer farklı olur. Siyasetin havası, rengi, üslubu değişecek. Bugüne kadar milletimizin şikâyet ettiği bu üslup, o hava yerini daha güzel, renkli, doğru bir tarza bırakacak. Öyle umut ediyorum. Bu beklenti yüksek. İnşallah bu beklenti fiiliyata dökülür. Hem Diyarbakır hem de bütün olarak memleket ve insanlarımız kazanır." şeklinde konuştu.

İLKHA












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.