Kardeşlik ikliminin tesisi için HÜDA PAR elinden geleni yapıyor

Kardeşlik ikliminin tesisi için HÜDA PAR elinden geleni yapıyor

HÜDA PAR Adana Milletvekili Adayı Vedat Turgut, Türkiye’de yaşayan tüm halkların özlenen kardeşlik ikliminin tesisi için çalıştıklarını söyledi.

Partisinin milletvekili tanıtım programında halka hitap eden HÜDA PAR Adana Milletvekili Adayı Vedat Turgut, HÜDA PAR’ın programının halkın değerleriyle örtüştüğüne dikkat çekti.

Turgut, Türkiye’de yaşayan tüm halkların özlenen kardeşlik ikliminin tesisi için HÜDA PAR’ın elinden geleni yapma gayretinde olduğunu söyledi.

Seçimlere 2 gün kala seçim çalışmalarına hız veren HÜDA PAR Adana milletvekili adayları, 100 araçlık konvoyla Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde şehir turu atıp halkı selamladı. Ardından Yüreğir ilçesi Levent Mahallesi semt pazar alanında vekil adayları düzenlenen programla halka tanıtıldı.

Partinin Adana milletvekili adaylarının yanı sıra partililer ve halkın katıldığı program Veysi Sonkaya’nın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Burada halka Kürtçe ve Türkçe konuşma yapan HÜDA PAR Adana Milletvekili Adayı Vedat Turgut, siyasi partilerin seçimlerde kullandığı dile dikkat etmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Siyasilerin insanları kamplaştıran söylemleri kullanmasını eleştiren Turgut, Türkiye’de yaşayan tüm halkların özlenen kardeşlik ikliminin tesisi için HÜDA PAR’ın elinden geleni yapma gayretinde olduğunu anlattı.

“Doğrusu HÜDA PAR”

Turgut, “Şu siyasi partilerin içinde bulunduğu çıkmaza bakın. Millet şaşırmış, ne yapacağını bilmiyor. Her biri bir yön gösteriyor. Peki, doğrusu ne? Elbette ki doğrusu HÜDA PAR. Zira partimizin programı İslam’ı ve Kur’an’ı ölçü alıyor. Dolayısıyla şu halkın maneviyatı ve değerleriyle örtüşen bir program. Öyle bir program ki onda kadın, erkek, genç yaşlı kendini bulacak. Öyle bir program ki onda işçisi memuru kendini bulacak.” diyerek HÜDA PAR’ın programından bahsetti, bu programla partilerinin Türkiye siyasetine renk ve itibar getireceğini söyledi.

HÜDA PAR’ın herhangi bir partinin değil baskıcı sistemin alternatifi olduğunu dile getiren Turgut, “HÜDA PAR geldiği zaman, programını icraya koyduğu zaman Kürd’üyle Türk’üyle, Arab’ıyla Zaza’sıyla o özlediğimiz birlik ve ittifak inşallah gerçekleşecektir.” diye konuştu.

“HÜDA PAR bu ülke için, Ümmeti Muhammed için, halkımız için bir sigortadır”

Turgut’un konuşmasından sonra katılımcılara hitap eden HÜDA PAR Adana Milletvekili Adayı Salih Demir, “Aklın, neslin, dinin, canın ve malın korunması için illa ki HÜDA PAR diyoruz. Doğu ile batı arasındaki kardeşlik köprüsünün tesisi adına HÜDA PAR diyoruz. HÜDA PAR bu ülke için, Ümmeti Muhammed için, halkımız için bir sigortadır. Tüm bunların muhafazası için HÜDA PAR’ın mecliste olması lazım.” diyerek seçilmeleri durumunda tüm bu idealler için çalışacaklarını söyledi.

 “Önce İnsan Öncelik Adalet” temasını anlatan Demir, insanı merkeze alan bir siyaset için çalıştıklarını söyledi.

“Halkının inancı ve medeniyet değerleriyle barışık anayasa şart”

İnsan merkezli bir adalet için Türkiye’de yeni bir anayasa yapılması gerektiğine değinen Demir sözlerine şöyle devam etti:

“HÜDA PAR’ın meclise girmesiyle ilk el atacağımız alanlardan birisi acilen sivil bir anayasanın yapılması olacaktır. Bu anayasa halkının inancı ve medeniyet değerleriyle barışık olmalı. Bakın yıllardır uğraşılıyor, yüzüyorlar yüzüyorlar kıyısına geliyorlar sonra geri dönüyorlar. Yapamıyorlar, başaramıyorlar, kimse kendi haklarından vazgeçmiyor. Siyasi menfaatlerini bir kenara katarak halkın menfaatine diyerek adım atmıyorlar. HÜDA PAR bunun takipçisi olacak ve tabuları yıkacak Allah’ın izniyle.”

İLKHA





































Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.