Kardiyologlar Diyarbakır’da bir araya geldi

Kardiyologlar Diyarbakır’da bir araya geldi

​Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Kardiyologlar Diyarbakır’da bir araya geldi.

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen Kardiyologların katılımıyla Diyarbakır’da "Sol Ana Koroner ve Bifurkasyon Toplantısı" yapıldı.

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Kardiyoloji Anabilim Dalı ve Türk Kardiyoloji Derneğinin birlikte organize ettiği "Sol Ana Koroner ve Bifurkasyon Toplantısı" yapıldı.

Toplantısının açış konuşmasını yapan Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp Hastanesi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nizamettin Toprak, "Kardiyoloji anabilim dalımızda şu ana kadar  eğitim, araştırma konularında elimizden geleni yaptık.  Hem merkezimiz hem de çevremizdeki tüm arkadaşlarımız zor koşullarda büyük bir özveri ile gün geçtikçe daha iyi bir şekilde çalışmalarını yapmaktadır." dedi.

Türk Kardiyoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Enver Atalar ise toplantıyı düzenleyen hocalara teşekkür ederek, "Benim girişimsel kardiyoloji birliği başkanı olarak yapmayı istediğim yada vurgulamak istediğim  şeylerden  bir tanesi da doğru işler yapmamız. Girişimsel kardiyologlar olarak fazlasıyla özverili  çalışıyoruz.  Hatta abartıyoruz.  7/24 çalışan başka bir meslek grubu yoktur.  Ama her zaman doğru çalışalım. İnşallah hepimiz için iyi bir toplantı olur. " şeklinde konuştu.  

Toplantı, birinci oturumda "Bifurkasyon Lezyonlarına Teorik Yaklaşım", ikinci oturumunda " Ana Kornea Lezyonlarına Yaklaşım", üçüncü oturumda ise "Komplex Koroner  İşlemlerde  Antikagregan" konularında sunum yapılmak üzere toplam üç oturumda gerçekleşti. (Mehmet Çelik- İLKHA)





















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.