Kaşıkçı'nın cesedi nerede?

Kaşıkçı'nın cesedi nerede?

Suudi Krallığı, gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın konsoloslukta öldürüldüğünü kabul etti ancak cesedinin akıbetine ilişkin bilgi vermedi.

2 Ekim tarihinde evlilik için belgelerini almak üzere girdiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'ndan bir daha çıkamayan gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın akıbeti belli oldu.

Suudi Krallığı, Kaşıkçı'nın konsoloslukta öldürüldüğünü kabul etti. Yapılan resmi açıklamada Kaşıkçı'nın "konsolosluk binasında yaşanan arbede sonucu öldüğü" öne sürüldü.

Ancak açıklamada 18 gün önce öldürülen Kaşıkçı'nın cesedine ne olduğuna dair bilgi verilmedi.

Suudi yetkililere dayandırılan bir habere göre Kaşıkçı'nın cesedi imha edilmek üzere yerel bir işbirlikçiye teslim edildi.

 İdam edilebilirler

Türk Arap Medya Derneği Başkanı Turan Kışlakçı, Suudilerin, Kaşıkçı cinayetini kabul etmesinin ardından gelişmeleri değerlendirdi.

Kışlakçı gözaltında 18 önemli ismin olduğunu belirterek '' Öldüğünü kabul ettiler. Şu anda önemli olan şey cesedin nerede ve ne halde olduğudur. Bu 18 kişinin önümüzdeki günlerde idam edildiğini duyacağız. Bu 18 kişinin içerisinde Türkiye'ye gelen 15 kişinin hepsi var. Prens Selman'ı kurtarmak için bu kişileri feda edeceklerini düşünüyorum.'' dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.