Katledilen Astsubay için ortak birim: 10 gözaltı

Katledilen Astsubay için ortak birim: 10 gözaltı

Pazarda eşiyle birlikte alışveriş yaparken silahlı saldırıya uğrayan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun katillerini bulmak için polis ve jandarmadan oluşturulan ortak birimin düzenlediği baskınlarda şu ana kadar 10 kişi gözaltına alındı.

DİYARBAKIR  - Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi'nde eşiyle birlikte semt pazarında alışveriş yaparken silahlı saldırıya uğrayan Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu’ya silahlı saldırıda bulunan maskeli iki kişinin bulunması için polis ve jandarmadan oluşturulan ortak birimin yaptığı baskınlarda olayla ilgili olarak 10 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

 

Olayın yaşandığı yere yakın tüm kameralardaki görüntüleri izleyerek işe koyulan ekibin, astsubay Aydoğdu’nun pazara giderken güzergâhında bulunan tüm MOBESE ve güvenlik kameralarının da incelendiği öğrenildi.

 

Olay yaşandıktan sonra kaçan saldırganlar hakkında çevre esnafının ve görgü tanıklarının da bilgisine başvurduğu öğrenilen polis ve jandarmanın, olay günü saldırıya şahit olanlarında bilgilerine başvurduğu öğrenildi.

 

Alınan istihbarat ve edinilen bilgiler ışığında 12 adrese baskın düzenleyen Polisin, daha öncede kentte yapılan çeşitli eylemlerde yer almış 10 kişiyi gözaltına aldığı belirtildi.

 

Olayla ilgili olarak edinilen bilgiler ışığında baskınların devam edeceğini belirten yetkililer, saldırıyla ilgili baskınların aralıksız devam edeceğini belirtti. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.