Kaybolan genç kızın ailesi kızlarının bulunmasını istiyor

Kaybolan genç kızın ailesi kızlarının bulunmasını istiyor

Muş'un Malazgirt ilçesinde 11 gündür kaybolan genç kızın ailesi, yetkililere çağrıda bulunarak kızlarının bulunmasını istediler.

Malazgirt'e 14 Ocak'ta kaybolan 23 yaşındaki kızlarından haber alamadıklarını söyleyen Namlı ailesi, yetkililere çağırıda bulunarak, MOBESE kameralarının incelenmesini ve kızlarının bulunmasını istedi.

11 gün önce gündüz vaktinde kardeşi Büşra Nemlı'nın kaybolduğunu ve kendisinden hiçbir şekilde haber alamadıklarını ifade eden ağabeyi Mehmet Nuri Namlı, kardeşini gören vatandaşlardan ve yetkililerden yardım talep etti.

Kardeşinin bulunması için mobese kayıtlarının incelenmesini isteyen Namlı, "Kardeşim Büşra 14 Ocak 2017 tarihinde Malazgirt'te güpe gündüz kaybolmuş, tüm çabalarımıza rağmen hâlen bulunamadı. Emniyet yetkililerinden ricamız MOBESE kameralarını incelemeleridir. Henüz incelenmedi. Acaba ne oldu? Başına bir iş mi  geldi, başka bir durum mu var? Bilmiyoruz. Yetkililerden bu konuda yardım bekliyoruz. Kardeşimi görenler 0 544 898 85 12 ve 0 533 778 06 19 nolu telefonlarımızı arayarak bize ulaşabilirler." ifadelerini kullandı. (Ayetullah Tarhan-İLKHA)  

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.