Mardin Midyat'taki kayıp çocuk kuyuda ölü bulundu

Mardin Midyat'taki kayıp çocuk kuyuda ölü bulundu

Mardin’in Midyat ilçesinde kaybolan 11 yaşındaki çocuk bir su kuyusunda ölü bulundu.

Midyat’a bağlı Kayalıpınar Mahallesi'nde ikamet eden ve 4 gün önce kaybolan 11 yaşındaki çocuk, sulama için kullanılan bir su kuyusunda ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre, 20 Şubat pazartesi günü Midyat’a 20 kilometre uzaklıkta bulunan Kayalıpınar Mahallesi'nde (Mıkrê köyü) kaybolan 11 yaşındaki Bilal Aktekin, okul çıkışı bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Yapılan tüm arama ve çağrılara rağmen 4 gündür haber alınamayan Ortaokulu 5'inci sınıf öğrencisi Aktekin, bugün sabah saatlerinde köylüler bir su kuyusu yakınlarında ayakkabısını fark ettiler.

Haber verilmesi üzerine köye gelen Jandarma ve itfaiye ekipleri, üzeri damlama sulamada kullanılan hortumlarla kapatılan yaklaşık 7 metre derinliğinde ve içinde yaklaşık bir buçuk metre suyla dolu olan su kuyusunda Aktekin'in cansız bedenini buldular.

Cumhuriyet Savcısının olay yerine gelmesinin ardından itfaiye ekipleri tarafından ip ve merdivenle kuyuya inildi. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından su kuyusundan cansız bedeni çıkarılan Aktekin otopsi yapılmak üzere Midyat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Aktekin'in cenazesinin kuyudan çıkarılması esnasında yakınları sinir krizi geçirdi. Olay ile ilgili soruşturma devam sürüyor.

İLKHA











Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.