"Kayıt dışında denetimler sıkı bir şekilde devam ediyor"

"Kayıt dışında denetimler sıkı bir şekilde devam ediyor"

Gaziantep Valisi Davut Gül, kayıt dışılığın sıfıra indirilmesiyle ilgili gereken tedbirlerin alındığını ve denetimlerin sıkı bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Gaziantep Valisi Davut Gül, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi'ni ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. 82 meslek dalında 42 bin kişinin istihdam edildiği KÜSGET Sanayi Sitesi ziyaretinde esnafları dinleyen Vali Gül, kayıt dışı çalışmayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gül, yapılan denetimler neticesinde kayıt dışı çalışan yerlerle ilgili gerekli yasal sürecin uygulandığını ve kayıt dışına taviz verilmeyeceğini belirterek, bu kapsamda denetimlerin ise hızla devam ettiğini aktardı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan "İstihdam Seferberliği" kapsamında da işverene sağlanan destek ve teşvikle ilgili esnaflarla bir süre sohbet eden Gül, işverenleri ve üretimi desteklemek amacıyla hayata geçirilen istihdam seferberliği ile işverene büyük kolaylıklar sağlandığını ifade etti.

Gül, daha sonra Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi esnafı ile bir araya gelerek istek ve talepleri dinledi.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler