Kaymakam Çelik’ten ‘Halk Günü’ toplantısı

Kaymakam Çelik’ten ‘Halk Günü’ toplantısı

​Diyarbakır’ın Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, her hafta Salı günü düzenlediği halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, her hafta Salı günü düzenlediği halk günü toplantısında vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan programda, ilçenin genel sorunlarıyla ilgili vatandaşlarla istişarelerde bulunan Çelik, sorunların çözümüne ilişkin vatandaşlarla bir araya gelerek gelen taleplerin çözüme kavuşması için not aldı.

Sorunları yerinde görmek ve birlikte çözüm üretmek istediklerini belirten Çelik, Vatandaşların kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili kurumlara aktarabilmeleri için devlet ve halk arasında mesafenin olmadığının belirterek samimi ortamlarda gerçekleştirilen halk toplantılarının çok faydalı olduğunu söyledi.

Çelik, "Kaymakamlık ve Belediye makamı, vatandaşlarımızın müracaatına her zaman açık olmakla beraber, Salı günleri yapılan halkla buluşma gününde vatandaşlarımızın şikâyet, istek ve ihtiyaçlarının tespit edilmesi, sorunlarının dinlenmesi ve çözüm getirilmesine ilişkin konuların çözüme kavuşması için elimizden geleni çabayı göstereceğiz." şeklinde konuştu.

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler