Kaymakam Mehmet Yüzer muhtarlarla bir araya geldi

Kaymakam Mehmet Yüzer muhtarlarla bir araya geldi

​Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer, kırsal ve merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Yüzer, kırsal ve merkez mahalle muhtarlarıyla ilçedeki bir düğün salonunda buluştu.

Bütün muhtarlarla tokalaşıp hepsiyle tek tek ilgilenen Yüzer, daha sonra yaptığı konuşmada muhtarlık mesleğinin önemine de değinerek şunları söyledi:

"Muhtarlık yüzlerce yıllık tarihi olan bizim en köklü müesseselerimizden biridir. Devlet ile millet arasında mahalle köy kurumlarını temsil eden kişi olarak muhtarlarımız hep devletin önemsediği bir kurum olmuştur. Geçtiğimiz yirmi yıl boyunca özlük haklarında da gözle görülür iyileştirilmeler yapılmıştır ve daha iyisi de yapılacaktır. Kızıltepe’nin 179 muhtarı olan çok büyük bir ilçedir. Daha önceden de birçok çalışma yapıldı ve yapılması gereken çok şey de var.  Çünkü insan ihtiyacı sınırsızdır,  ihtiyaçlar bitmez. Devletimiz büyüktür elbette bunları da yapacaktır. Siz muhtarlarımıza anketler dağıttık, köylerinizin mahallelerinizin en önemli sorunu neyse önem sırasına göre bildirin. Bizlerde bu sorunları çözelim."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.