Kayseri'de yediden yetmişe meal sınavı heyecanı

Kayseri'de yediden yetmişe meal sınavı heyecanı

Kur'an Nesli Platformu tarafından Türkiye geneli yapılan sınavın adreslerinde biri olan Kayseri, bugün Kur'an meal sınavı için ter döktü.

Kur'an Nesli Platformunun "Kur'an Nesline Kur'an Sınavı" temasıyla 46 ilde 100'ün üzerinde merkezde gerçekleştirdiği sınav Kayseri'de halkın katılımıyla gerçekleşti.

3 kategoriden oluşan sınavda, 1'inci kategoride 60 soru 100 dakika olup 3 yanlış bir doğruyu götürürken, 2'nci ve 3'üncüncü kategoride ise 80 soru 100 dakika olup 4 yanlış bir doğru şıkkı geçersiz etti.

Yapılan sınavda memnuniyetlerini dile getiren Kayseri halkı, yapılan bu çalışmaların teşekkür edip, devamlı yapılması istediler.

"Sınavı sadece belli bir cinsiyete yaşa değil, yediden yetmişe her kesime yönelik yaptık"

Sınava ilişkin açıklamalarda bulunan Kur'an Nesli Platformu Kayseri İl Koordinatörü Bilal Çevik, "Kayseri halkımız Kur'an'ı seven, sayan bir millettir. Sınavı sadece belli bir cinsiyet yaşa değil yediden yetmişe her kesime yönelik yaptık. Biz de böyle bir halka meal sınavı yaparak onlara bir nebzede olsa meal sınavı atmosferi yaşatmaya çalıştık. Gayemiz en büyük gaye olan insanlarımızı Kur'an ahlâkı ile ahlaklandırmaya çalışmaktır. Kayseri halkından gelen ilgi ve istek, bize de ziyadesi ile heyecan mutluluk verdi. Bu çalışmada emeği geçen kardeşlerimize ve bugün bizim sesimizi duyuran siz İlke Haber Ajansı'na teşekkür ederiz. " dedi.

İLKHA















Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.