Batman'daki kaza sonrası otomobil 10 basamaklı merdivenlerden çıkarak dükkana girdi

Batman'daki kaza sonrası otomobil 10 basamaklı merdivenlerden çıkarak dükkana girdi

Batman'da iki kişinin yaralandığı trafik kazası ve sonrasına kontrolden çıkan otomobilin 10 basamak merdiveni çıkması saniye saniye bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Batman Şafak Mahallesi'nde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu, motosiklete bulunan iki Suriyelinin yaralandığı trafik kazası ve kontrolden çıkarak 10 basamak merdiven çıkarak bir dükkana giren otomobilin görüntüleri, bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz perşembe günü saat 17.30 sıralarında Şafak Mahallesi Barış Bulvarı üzerinden Fatih Lisesine doğru seyir halindeki 20 ZA 619 plakalı otomobil ile Suriye uyruklu vatandaşın kullandığı motosiklet çarpıştı. Çarpışmadan sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobil sürücüsü 10 basamak merdiven çıktıktan sonra bir dükkana girdi. Otomobilde bulunan 4 kişi yara almadan kurtuldu.

Kazada motosiklet sürücüsü ve arkasında bulunan Suriyeli 2 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşların yardımıyla Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza anı ise otomobilin girdiği dükkan ve Barış Bulvarı'ndaki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde motosikletin otomobilin arkasına çarptıktan sonra motosikletteki 2 kişinin yerlere savrulduğu görülüyor. Motosikletin otomobilin arka tamponuna çarpmasıyla direksiyon hakimiyetini kaybeden sürüsü kaza yerinde bulunan 10 basamak merdiveni çıktıktan sonra bir halıcı dükkanına girdiği ve geri geri çıktığı görülüyor.

Yaşanan kaza ile ilgili bilgi veren görgü tanığı Sercan Dal, şunları söyledi: "Karşıdan motosiklet geldi. Motosikletin gelmesiyle arabaya çarpması bir oldu. Arabaya çarptıktan sonrada şoför hakimiyetini kaybetti.10 basamaklı merdivenlerden çıkarak dükkanın içine girdi. Motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı."  (M. Fatih Akgül-İLKHA) 


















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler