"Kazı çalışmaları ambulanslara engel oluyor"

"Kazı çalışmaları ambulanslara engel oluyor"

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Dağkapı'da başlattığı kazı çalışmalarının günlerce sürmesi nedeniyle trafik felç oldu. Ambulanslar hastaneye ulaşmada zorluk çekiyor.

DİYARBAKIR - Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampusu yanından geçen karayolunda Büyükşehir Belediyesinin günlerdir başlattığı kazı çalışmaları devam ediyor. Fakat çalışmaların uzaması nedeniyle ambulanslar hastaneye ulaşmada zorluk çekiyor. Aynı durumdan esnaf ve şoförler de muzdarip.


 

“Ambulanslar rahatça ilerleyemiyor”
Hastaneler caddesinde trafiğin allak bullak olduğu ifade eden İkbal Yılmaz, “Kazı çalışması yüzünden ulaşım tek yönden sağlanıyor. Bu da trafiği kilitliyor. Ambulanslar rahatça ilerleyemiyor. Uzunca kuyruklar oluşuyor. Trafik polisleri de ortalıkta yok. Az önce bir ekip geldi ama yine de yetersiz kalıyor. Buna acil bir çözüm bulunmalı çalışmalar hızlandırılmalıdır.” dedi.


 

“Çalışmalar ağır aksak devam ediyor”
Aynı cadde de esnaflık yapan Eyüp Kaya ise, “Bir günde halledilebilecek bir iş. Niye bu kadar uzatıyorlar anlamıyorum. Çalışmalar ağır aksak devam ediyor. Günde sadece 8 saat çalışıyorlar. Bu durumdan vatandaşta etkileniyor. Çalışmalar hızlandırılıp acilen bitirilmelidir.” şeklinde konuştu. (M.Zeki Aygur - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.