Kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar yakalandı

Kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar yakalandı

Erzurum'da telefonla ulaştıkları kişilere kendilerini polis olarak tanıdan 4 kişi Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yapılan yol aramalarında yakalandı.

Telefonla ulaştıkları kişilere kendilerini savcı ya da polis olarak tanıttıkları iddiasıyla Karlıova'ya kadar takip edilen şüpheliler, vatandaşları dolandırdıkları gerekçesiyle ilçede yapılan arama noktasında yakalandıkları belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Erzurum'da bir kadını telefonla arayarak kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar yüklü miktarda ziynet eşyalarını dolandırıldığı öğrenildi. Erzurum il Emniyet Müdürlüğünün teknik takibi sonucu 63 plakalı araçla Karlıova ilçesine giriş yapan dolandırıcılar, Karlıova'da yapılan yol kontrollerinde yakalandı.

63 plakalı araç içinde bulunan 4 kişi gözaltına alınırken, Erzurum’da dolandırılan bayana ait olduğu öğrenilen ve araç içinde zulanmış yüklü miktarda ziynet eşyasının bulunduğu öğrenildi. Şebeke olduğu öğrenilen 4 zanlı, alınan ifadelerinden sonra Erzurum il Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi. (İLKHA) 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.