Kılıçdaroğlu, umarım böyle acılarla Türkiye bir daha karşılaşmaz video foto

Kılıçdaroğlu, umarım böyle acılarla Türkiye bir daha karşılaşmaz video foto

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, canlı bombalı saldırısında hayatını kaybedenlerin ailelerine taziye ziyaretinde bulunmak için geldiği Gaziantep’te Valilik ile Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,Gaziantep’teki bombalı saldırı ve kentteki gelişmeler ile ilgili detaylı bilgiler almak amacıyla, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'yı ardından da Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu’nun Valilik ziyareti basına kapalı olarak gerçekleşti.

Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret eden Kılıçdaroğlu, burada bir açıklamada, Gaziantep'in istikrarı ve huzurunun Türkiye için de çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu, “Yaşadığımız acı olaylar dolayısıyla Gaziantep'in Büyükşehir Belediye Başkanı olarak size başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Umarım böyle acılarla Türkiye bir daha karşılaşmaz. Acı, hepimizin ortak acısıdır.” dedi.

Türkiye’de yaşanan sorunların önüne geçmek için hükümetle ortak bir çaba harcayacaklarını belirten Kılıçdaroğlu, “Aileleri ziyaret ettik. Bir baba, 'Biz bu acıları çekiyoruz. Başkaları aynı acıları çekmesin' dedi. Siyaset kurumunun bu soruna çözüm üretmesi gerektiğini ifade ettiler. Haklılar, bu sorun üzerine oturup çalışacağız. Türkiye'yi bu badireden geçirmek, bu tür acıların bir daha yaşanmaması için ortak çaba harcama durumundayız. İnşallah bunun hep birlikte üstesinden geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise, “Demokrasilerde en önemli kurumlardan bir tanesi siyasi partilerdir. Bugün CHP Genel Başkanımızı ve bütün milletvekillerimizi acımızı paylaşmak için şehrimize geldiklerinden dolayı ayaklarına ve yüreklerine sağlık. Yenikapı ile başlayan süreç sayın Cumhurbaşkanımızın, sayın Başbakanımızın ve sizlerin bir ve beraber olarak oradaki duruşunuz tek ses, tek nefes olmanız 79 milyonu ziyadesiyle memnun etmiştir. Elbette ki ana muhalefet partisinin duruşu iç barışımız, güvenliğimiz ve sorunu çözme bakımından çok önemli. İnşallah bu dönem en az hasarla atlatılacaktır. Bu konuda 79 milyon size ve hükümetimize müteşekkirdir.” şeklinde konuştu.

İLKHA













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler