Kılıçdaroğlu vaatleri için 'Kılıçdaroğlu sözü' verdi

Kılıçdaroğlu vaatleri için 'Kılıçdaroğlu sözü' verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, aday tanıtım için geldiği Mersin'de seçim bildirgesindeki vaatler için 'Kılıçdaroğlu sözü' verdi.

Kılıçdaroğlu, Mersin Yenişehir Kültür Merkezi'nde esnaflarla bir araya geldikten sonra milletvekili aday tanıtım toplantısında katıldı.

Hükümetin emeklileri ikinci sınıf vatandaş yaptığını ileri süren Kılıçdaroğlu, "Emeklilere dediler ki size refahtan pay vermeyeceğiz. Onları bu ülkenin ikinci sınıf vatandaşı yaptılar. Biz de emekliye sana vefa borcumuz var diyoruz. Bu ülke kalkındı ise senin sayende kalkındı diyoruz. Sana Ramazan ve Kurban Bayramında iki maaş ikramiye vereceğiz diyoruz, hep beraber koro halinde ayağa kalkıyorlar parayı nerden bulacaksın diye. Parayı bulacağım aylığı da vereceğim." dedi.

Kılıçdaroğlu, "Sarayına gelince para var, uçağa gelince para, var lüks arabalara gelince para var, yandaşa ihaleye para var. Emekliye gelince nerden bulacaksın. Ben emekli dostuyum o parayı bulacağım" diyerek seçim beyannamesinde verdiği vaatlerin kaynağını şöyle açıkladı: "Sözüm söz. Kılıçdaroğlu sözü. İster saray, ister köşk. Bütün hortumları keseceğim. Her kuruşun hesabını vereceğim bu millete." (Osman Öksüz - İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler