Kız kaçıran ve köy basan şahıs tutuklandı

Kız kaçıran ve köy basan şahıs tutuklandı

Batman Valiliği, Kozluk ilçesinde meydana gelen kız kaçırma olayı ve silahla köy basan şüpheli şahsın silahı ile birlikte yakalandığı ve çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandığını açıkladı.

BATMAN-Batman Valiliği, Batman’ın Kozluk ilçesi Güllüce (Sican) köyünde 18 yaşındaki Nursel Bidikçi’yi kaçıran ve 23 Ağustos Cumartesi günü köyü silahla basan bir kişinin yaralanmasına neden olduğu şüphe edilen N.S. isimli korucunun tutuklandığını açıkladı.

 

Yapılan açıklamada, “İlimiz Kozluk ilçesi Güllüce köyünde 23 Ağustos 2014 tarihinde meydana gelen silahla yaralanma olayı ile ilgili tahkikat Kozluk Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülmektedir. Olayın şüphelisi N.S isimli şahıs silahı ile birlikte yakalanarak çıkarıldığı adli makamlarca ceza evine konulmuştur.” İfadelerine yer verildi.

 

Açıklamada ayrıca, “İlimizde yayınlanan bazı gazetelerde yukarıdaki olaya ilişkin yer alan haberlerde “Silahla yaralanma olayının Geçici Köy Korucuları tarafından işlendiği” yazılmıştır. Yapılan soruşturmada olayın Faillerinin ve mağdurlarının Geçici Köy Korucusu olmadıkları ve olay faillerinin Geçici Köy Korucusu olduklarına yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığı tespit edilmiştir.” denildi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler