Kız kaçırma olayına ilişkin bir tutuklama

Kız kaçırma olayına ilişkin bir tutuklama

Mardin’de 16 yaşındaki kızın uyuduğu sırada yorgana sarılarak kaçıldığı iddialarına ilişkin bir kişi tutuklandı, firari bir kişi ise aranıyor.

Mardin’in Yeşilli ilçesinde16 yaşındaki bir kız çocuğunun uyuduğu sırada yorgana sarılarak kaçıldığı iddialarına ilişkin Mardin Cumhuriyet Başsavcılığından açıklama geldi.

Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak imzasıyla yapılan açıklamada, haber sitelerinde Mardin’in Yeşilli ilçesinde oturan yaşı küçük mağdure D. M.’nin evden kaçırılma olayına ilişkin olarak yer alan haberler nedeniyle kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla basın açıklaması yapılması zarureti doğduğu belirtildi. 

Cumhuriyet Başsavcılığınca iddiaya konu olaya ilişkin olarak soruşturma başlatıldığı kaydedilen açıklamada, yürütülen soruşturma çerçevesinde, suç konusu olaya iştirak ettiği değerlendirilen şüpheli B. S’nin gözaltına alındığı ifade edildi.

Açıklamanın devamında, “Savunmasının tespitine müteakip tutuklama talebi ile 15 Mart 2018 tarihinde Mardin nöbetçi Sulh ceza hâkimliğine sevk edilmiştir. Mardin nöbetçi Sulh ceza hâkimliğince adı geçen şüpheli tutuklanmıştır. Yine mezkûr olayın asli faili olduğu değerlendirilen şüpheli İ. S. hakkında ise yine Mardin nöbetçi Sulh ceza hâkimliğince yakalama kararı çıkartılmıştır. Firari olan şüphelinin yakalanması amacıyla yapılan soruşturma işlemleri halen devam etmektedir. İhtiyaç hâsıl olması durumunda soruşturmanın aşaması ile ilgili olarak ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.” denildi.

İLKHA


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler