Kızılay Genel Başkanı’ndan Gaziantep Valisi'ne ziyaret

Kızılay Genel Başkanı’ndan Gaziantep Valisi'ne ziyaret

Gaziantep’e gelen Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Davut Gül’ü ziyaret etti.

Son “Valiler Kararnamesi” ile Sivas'tan Gaziantep'e atanan Vali Davut Gül’ü ziyaret eden Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Vali Gül’e “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Kınık ile bir süre sohbet eden Vali Gül, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kınık’a ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti.

Kızılay’ın Türkiye genelinde olduğu kadar Gaziantep özelinde ve Suriye sınırında da önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Vali Gül, Kızılay’ın vatandaşların her zaman yanında olmaya devam eden bir kurum olduğunu söyledi.

 Vali Gül, “Kızılay, Türkiye’nin saygınlığını ve güvenirliğini kazanmış kurumlardan birisidir. Bu anlamda vatandaşlar Kızılay’a her zaman güvenmiştir. Kızılay hem yurt içinde ve hem de yurt dışında herkesin yardımına koşmaya devam ediyor.” dedi.

Kızılay Genel Başkanı Kınık ise kendilerini kabul eden Vali Gül’e teşekkür ederek Gaziantep’in “ensar şehir” olduğunu ifade etti. Kınık, Kızılay’ın Türkiye’de ve dünyada, insani yardım hizmetinde model alınan ve insanların en zor anlarında yanındaki kuruluş olma yolunda çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Suriyeli mültecileri karşılamak için Kızılay olarak Gaziantep’te ve bölge başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gerçekleştirdiklerini hatırlatan Kınık, yaraları sarmaya gayret ettiklerini dile getirdi.

Ziyarette, Türkiye Kızılay Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı olarak yeni görevlendirilen Nihat Yıldırım da hazır bulundu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler