Kızıltepe Belediyesi hasta nakil ambulansı çalışmaya devam ediyor

Kızıltepe Belediyesi hasta nakil ambulansı çalışmaya devam ediyor

Kızıltepe Belediyesi, hasta nakil ambulansı ile hastanelere gidecek olan yaşlı ve engelli hastaların hastaneye nakil hizmetini sağlamaya devam ediyor.

Kızıltepe Belediyesi hasta nakil ambulansı ile hastanelere gidecek olan yaşlı ve engelli hastaların hastaneye nakil hizmetini sağlamaya devam ediyor.

Mesai saatleri içerisinde ilçe sınırları içerisinde ikamet eden hastanelere gidecek olan hastaların nakil hizmetlerini sağlayan belediyenin, aynı zamanda hastaların hasta nakil ambulansıyla hastaneye götürülerek tedavisinin ardından evlerine bırakıldığı belirtildi.

Başladığı günden beri 160 hastanın naklini gerçekleştiren hasta nakil ambulansının birçok hastaya ulaştığı ifade edilirken, belediyenin sağlığa verdiği öneme dikkat çekildi.

Acil müdahale ambulanslarından farklı hizmet veren hasta nakil ambulansından hastaların, 0 534 262 33 36 numaralı çağrı merkezini arayarak faydalanabilecekleri kaydedilirken, ambulanstan ilçede yaşayan yaşlı, engelli, sosyal güvencesi olmayan ve acil müdahale gerektirmeyen hastalar ücretsiz yararlanıyor.

İLKHA








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.