Kızıltepe Belediyesi liseler arası bisiklet ve koşu yarışması düzenledi

Kızıltepe Belediyesi liseler arası bisiklet ve koşu yarışması düzenledi

Kızıltepe Belediyesi tarafından “2’inci Ahmed-i Hani Liseler arası Bisiklet ve Koşu Yarışması Festivali” düzenlendi.

Kızıltepe Belediyesi tarafından “Koşabiliyorsan Koş” sloganıyla düzenlenen “2’inci Ahmed-i Hani Liseler arası Bisiklet ve Koşu Yarışması Festivali” Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş’ın verdiği start ile başladı.

Festivalde erkekler ve kızlar bisiklet ve koşuda dereceye girmek için kıyasıya yarıştılar.

4’üncü kategoride yapılan koşu festivalinde kızlar bin 500 metrede, erkekler 2 bin metrede yarışırken bisiklet yarışmasında kız ve erkek lise öğrencileri 2 bin 500 metrede kazanmak için pedal çevirdi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş’ın start vermesiyle başlayan ve Elbeyli (Sevimli köyü) Mahallesi yolunda düzenlenen koşuda kızlarda birinciliği Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencisi Rabia Akar, ikinciliği Kızıltepe Spor Lisesi öğrencisi Mekiye Kömürcü, üçüncülüğü ise Kızıltepe Anadolu Lisesi öğrencisi Zelal Demir aldı.

Koşuda erkeklerde birinciliği Kızıltepe Spor Lisesi öğrencisi Mehmet Gezer, ikinciliği Kızıltepe Özel Birey Temel Lisesi öğrencisi İzettin Kepenç, üçüncülüğü ise Süleyman Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Baver Ablak aldı.

Bisiklet yarışlarında ise kızlarda birinciliği Ahmed-i Hani Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Sidar Aydemir, ikinciliği Cumhuriyet Anadolu Lisesi Öğrencisi Songül Kabasakallı, üçüncülüğü ise Mezopotamya Anadolu Lisesi Öğrencisi Kadriye Karadağ aldı.

Erkeklerde birinciliği Özel Birey Temel Lisesi öğrencisi Haci Ateş, ikinciliği Kızıltepe Spor Lisesi öğrencisi Sayim Karadağ, üçüncülüğü Özel Bahçeşehir Temel Lisesi öğrencisi Muhammed Ali Ervan aldı.

Yarışmada birincilere Bisiklet, Kupa ve madalya, İkincilere çeyrek altın, kupa ve madalya, üçüncülere ise eşofman takımı, kupa ve madalya ödül olarak verildi.

İLKHA











Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler