Kızıltepe Viranşehir yolunda kaza: 1 ölü 4 yaralı

Kızıltepe Viranşehir yolunda kaza: 1 ölü 4 yaralı

Kızıltepe Viranşehir yolu arasında 2 aracın çarpışması sonucu yaşanan kazada 1 kişi ölürken, 1'i ağır 4 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Mardin ve Kızıltepe'deki hastanelere kaldırıldı.

MARDİN- Edinilen bilgilere göre, kaza, Büyük Ayrı köyü kavşağında yaşandı. Viranşehir istikametinden gelen Onur Çamlar (33) yönetimindeki 34 ZK 8292 plakalı otomobil, Kızıltepe istikametinden gelen Kemal Yaman (70) yönetimindeki 47 KE 553 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle Kemal Yaman yönetimindeki otomobil Büyük Ayrı köyü yolundaki orta refüje çarparken, Onur Çamlar yönetimindeki otomobil ise yol kenarındaki şarampole uçtu.

Kaza sonucu 6 aylık evli olduğu öğrenilen Ferhat Yaman (28)olay yerinde hayatını kaybetti. Kemal Yaman ile ismi öğrenilemeyen Suriye uyruklu bir kişi de yaralandı.

34 ZK 8292 plakalı araçta bulunan Onur Çamlar ile Seçkin Yavuz da yaralandı. Ağır yaralanan Onur Çamlar ile Seçkin Yavuz ve Kemal Yaman ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırılırken, Suriye uyruklu erkekte Mardin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.