Kızıltepe'de kamyonet ile motosiklet çarpıştı: Biri ağır 2 yaralı

Kızıltepe'de kamyonet ile motosiklet çarpıştı: Biri ağır 2 yaralı

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu yaşanan kazada, motosikletteki biri ağır 2 kişi yaralandı.

Kızıltepe ilçesi Gürmeşe Mahallesi (Badîna köyü) yolunda kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.30 civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gürmeşe Mahallesinden Kızıltepe istikametine seyir halindeki Kemal Akın yönetimindeki plakası öğrenilemeyen kamyonet ile Kızıltepe’den Doğan Mahallesine (Mîlanê köyü) giden Mehmet Ali Kurğa yönetimindeki motosiklet ile çarpıştı.

Kazada motosikletteki sürücü Mehmet Ali Kurğa (29) ile beraberindeki Abdullah Kurğa (23) yaralandı. Yaralılar haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen ambulanslarla Kızıltepe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan Mehmet Ali Kurğa, Özel Kızıltepe İpekyolu hastanesine sevk edilip yoğun bakımına alınırken, Abdullah Kurganın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler