Kızıltepe'de okula gidiyorum diyen öğrenciden haber alınamıyor

Kızıltepe'de okula gidiyorum diyen öğrenciden haber alınamıyor

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde okula gitmek için evden çıkan 13 yaşındaki çocuktan 2 gündür haber alınamıyor. Her yerde çocuğunu arayan annenin feryadı ise yürek dağlıyor.

Mardin’in Kızıltepe ilçesi Aşiti Mahallesi'nde ikamet eden Doğan ailesinin 13 yaşındaki çocukları Yakup Doğan 2 gün önce ‘Okula gidiyorum’ diyerek evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Yol İş Sendikası İlköğretim Okulu 7’ci sınıf öğrencisi Yakup Doğan’ın bulunması için seferber olan ailesi ve akrabaları, ilçe genelindeki arama çalışmalarına devam ediyor.

2 gündür gözüne uyku girmediği ve her yerde çocuğunu aradığını belirten gözü yaşlı anne Kadriye Doğan, oğlunu bulan veya görenlerin Allah rızası için kendilerine haber verilmesini istedi.

Anne Doğan, “13 yaşındaki oğlum dün sabah okul elbisesini giydi ve çantasını alıp ‘Okula gidiyorum’ dedi.  Ancak okula gitmemiş, eve de dönmedi. Oğlumun herhangi bir sıkıntısı veya sorunu yoktu. Karakola başvurduk. Dünden beri bakmadığımız yer kalmadı. Tüm parkları, internet kafeleri, okulları her yerde arıyoruz ama bulamadık.” dedi.

İLKHA aracılığıyla oğluna seslenen Anne Doğan, gözyaşları içinde “Oğlum neredeysen eve gel, yüreğim yanıyor. Yakup’um ne olur gel.” diye konuştu.

Oğlunun bulunması için duyarlı vatandaşlardan yardım talep eden Anne Doğan, “Allah rızası için oğlumun yerini öğrenenler, bilenler ya da onu görenler bize 0544 376 75 70 numaralı telefondan ulaşsınlar. Ne olur bize yardım edin, bu gözyaşlarımı dindirin.” dedi.

İLKHA













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.