Kızıltepe’nin yeni kaymakamı Mehmet Yüzer göreve başladı

Kızıltepe’nin yeni kaymakamı Mehmet Yüzer göreve başladı

Mardin'in Kızıltepe ilçesine atanan Kaymakam Mehmet Yüzer, ilçeye gelerek görevine başladı.

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan 2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanmasının ardından Kızıltepe Kaymakamlığına atanan Mehmet Yüzer, ilçeye gelerek görevine başladı.

Daha önce Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi Kaymakamı olan Yüzer, görevini Kızıltepe'de Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam olarak devam edecek.  

Yeni görev yerini ve yapacaklarını İLKHA'ya değerlendiren Kaymakam Yüzer, Kızıltepe’ye güzel hizmetlerin yapılması için çalışacağını söyledi.

Yüzer, "Kızıltepe nüfusunun büyüklüğünü gelmeden önce öğrendim. 40 kusur ilden daha büyük önemli bir ilçemiz. Yapılması gereken çok şeyin olduğunun farkındayım. Kamu hizmetlerinin, devletin hizmetlerinin burada en etkili hızlı bir şekilde vatandaşımızın memnuniyeti için elimizden geldiğince gücümüzün yettiğince ve aklımızın erdiğince hizmet edeceğiz. Ekip arkadaşlarımla, vatandaşlarımla, sivil toplum örgütleriyle ve siz değerli basın mensuplarıyla birlikte ilçemize hizmet etmemiz gerekiyor. Bütün vatandaşlarımızla ilçemizi cennete çevirebileceğimize inanıyorum. Bir gün de her şey olmayacaktır ama bir yerden de başlamak zorundayız. Kızıltepe’de inşallah güzel şeyler yapmak için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Yerel yönetimlerin insanların hayat kalitesi için çok önemli olduğuna vurgu yapan Yüzer, şöyle devam etti: "Alt yapı hizmetleri; yolundan suyuna temizlik işlerine, park hizmetlerine kadar bunların hepsi çok önemli. Bizden önce başlatılan projelerin bitirilmesi için elimizden geleni yapacağız ve yeni projeler içinde vatandaşlarımızın taleplerini alacağız. En çok neye ihtiyaç var vatandaşlarımız belediyeden hangi hizmeti talep ediyor şeklinde kendi içimizde değerlendirme yapıyoruz. Belediye hizmetlerinde en hızlı ve verimli şekilde vatandaşlarımız ulaşması için ne gerekiyorsa yapılacaktır.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.