Kızıltepe'ye 200 çöp konteynırı

Kızıltepe'ye 200 çöp konteynırı

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde mahallelere 200 adet yeni çöp konteynırı yerleştirildi.

Mardin'in Kızıltepe İlçe Belediyesi tarafından, çöp konteynırı eksiği bulunan mahallelere 200 adet yeni çöp konteynırı yerleştirildi.

Belediyenin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kızıltepe Belediyesi olarak, daha temiz bir ilçe ve vatandaşlara ideal yaşam standartlarına uyumlu, toplum ve çevre sağlığı açısından etkin bir temizlik hizmeti sunmak ve yürütmek için çalışmalarımız yerinde ve en etkin biçimde sürdürülüyor. Çevre temizliği çalışmaları kapsamında çöp konteynır eksikliği bulunan merkez mahallelere 200 adet konteynır dağıtımına başladı. Kızıltepe ilçesini yaşanılabilir temiz bir kent haline getirmek için faaliyetlerimiz aralıksız sürüyor. Kızıltepe Belediyesi dağıtım çalışmalarını bizzat yürüten Kızıltepe Belediyesi ekipleri, dağıtımın yapıldığı mahallelerde mahalle sakinlerinin çalışmalardan dolayı memnuniyetini her fırsatta dile getiriyorlar." denildi.

Başta Kızıltepe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Odabaş ve ekiplere teşekkür eden mahalle sakinleri ise kapılarına bırakılan çöp konteynırları dolayısıyla çevrelerini daha temiz tutacaklarını söylediler. (İLKHA)












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler