Kızını boğarak öldürdü iddiasıyla gözaltına alındı

Kızını boğarak öldürdü iddiasıyla gözaltına alındı

Kilis'te sınıf öğretmeni olan babanın, tartıştığı hemşire kızını boğarak öldürdüğü iddia edildi.

Kilis'te sınıf öğretmeni olan babanın, Gaziantep Çocuk Hastanesi’nde hemşire olarak çalışan kızını boğarak öldürdüğü iddia edildi. Kızını boğarak öldürdüğü iddia edilen baba, gözaltına alındı.

Olay, dün gece Saraç Mehmet Çavuş Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, Gaziantep Çocuk Hastanesi'nde hemşire olan Çiğdem Kurtoğlu (25), hafta sonu tatili dolayısıyla Kilis'e gitti. Kurtoğlu ile babası Mehmet Kurtoğlu (53), arasında dün gece henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında baba Kurtoğlu, kızının boğazını sıkmaya başladı. Bir süre sonra Kurtoğlu'nun nefes alamadığını ve hareket etmediğini fark eden yakınları, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Yakınlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kurtoğlu’na yaptıkları ilk müdahalenin hemen ardından ambulansla Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Kurtoğlu’nun cenazesi, otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.

Kızını öldürdüğü iddia edilen ve olayın ardından polise teslim olan baba Kurtoğlu’nun emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler