Kızını boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı

Kızını boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı

​Kilis'te hemşire kızını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan öğretmen baba tutuklandı.

Kilis'te sınıf öğretmeni olan ve Gaziantep Çocuk Hastanesinde hemşire olarak çalışan kızını boğarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan baba, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olay, pazartesi günü Saraç Mehmet Çavuş Mahallesi'nde meydana gelmişti. İddialara göre, Gaziantep Çocuk Hastanesi'nde hemşire olan Çiğdem Kurtoğlu (25), hafta sonu tatili dolayısıyla memleketi Kilis'e gitmiş, gece geç saatlerde babası Mehmet Kurtoğlu (53) ile arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıkmıştı.

Tartışma sırasında baba Kurtoğlu, kızının boğazını sıktığı iddia edildi. Kurtoğlu'nun nefes alamadığını ve hareket etmediğini fark eden yakınlarının haber vermesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri sevk edilmiş ilk müdahalenin hemen ardından ambulansla Kilis Devlet Hastanesine kaldırmıştı.

Kurtoğlu, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Olayın ardından baba Kurtoğlu polise teslim olmuştu.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan ve hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen baba Kurtoğlu, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.