Köklü Değişimden HÜDA PAR’a destek ziyareti

Köklü Değişimden HÜDA PAR’a destek ziyareti

HÜDA PAR Adana İl Başkanlığını ziyaret eden Köklü Değişim Dergisi Adana Temsilciliği yetkilileri, partinin genel başkan yardımcılarına verilen cezaların onanmasını kınadıklarını belirttiler.

Köklü Değişim Dergisi Adana Temsilciliği yetkilileri, HÜDA PAR’a yönelik hukuksuzluklara karşı destek için HÜDA PAR Adana İl Başkanlığını ziyaret ettiler. 

Köklü Değişim Dergisi Adana Temsilcisi İlyas Kurt başkanlığındaki heyet, HÜDA PAR İl Başkanı Veysel Yavuz ile görüştüler.

Partiye yönelik kumpastan duyduğu rahatsızlığı dile getiren Kurt, Yargıtay 16'ncı Ceza Dairesinin, FETÖ tarafından kurulan kumpas davasında Genel Başkan Yardımcılarından Sait Şahin, M. Bahattin Temel ve Gazeteci Fikret Gültekin'e verilen 6 yıl 3 aylık hapis cezasını onamasına ilişkin kararın hukuksuz olduğunu ve düzeltilmesi gerektiğini vurguladı. Yaşanan hukuksuzluğa karşı HÜDA PAR’ın yanında olduklarını dile getirdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren HÜDA PAR İl Başkanı Veysel Yavuz ise kendilerine teşekkür etti. " Yapılan zulüm ve haksızlıklara karşı duyarlı olunması ve tepkinin konulması bütün Müslümanların yapması gereken bir duruştur. Bunun gibi zor günlerde mazlumlar birbirine sahip çıkarsa zalimler de rahatlıkla zulüm yapamazlar. Hak ekseninde birliğe, kardeşliğe ve birbirimize sahip çıkmaya ihtiyacımız var. Umarız ki bu hukuksuz karar bir an evvel düzeltilir ve yanlıştan dönülür." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.