Konya'dan Şırnak halkına yardım

Konya'dan Şırnak halkına yardım

Konya Dost Eli Yardım Derneği, Şırnak'taki mağdur aileler için bir TIR yardım malzemesi gönderdi.

Konya Dost Eli Yardım Derneği, Şırnak'taki mağdur ailelere, Nuh Eğitim Derneği aracılığıyla bir TIR yardım malzemesi gönderdi.

Konuyla ilgili bilgi veren Nuh Eğitim-Der Başkanı Nurettin Tatar, Şırnak halkının yaşanan olaylar nedeniyle büyük mağduriyetler yaşadığını ifade etti.

Süreç boyunca dernek olarak halkın yanında olduklarını söyleyen Tatar, "Sokağa çıkma yasağı boyunca halkımızın derdine derman olabilmek için sürekli yardım çağrılarında bulunduk ve  Türkiye'nin değişik yerlerinden taleplerimiz oldu. Bu çağrılarımız karşılık buldu. Az da olsa halkımıza giyim, gıda ve ev eşyası ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Bugüne kadar iki bin aileye ulaştık. Yardımlarımızın büyük bir kısmını dağıttık. Konya Dost Eli Yardım Derneği de yardım isteğimize karşı bize bir TIR yardım malzemesi ulaştırdı. En kısa zamanda bu yardımları da ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Yardım içerisinde giyim ve gıdadan oluşuyor. Konya Dost Eli Derneğine yaptıkları yardımdan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz." (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler