Körkün halkı Kutlu Doğum etkinliğinden sonra duygularını paylaştı video

Körkün halkı Kutlu Doğum etkinliğinden sonra duygularını paylaştı video

Gaziantep'in Oğuzeli İlçesi Körkün Mahallesi’nde Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenen Kutlu Doğum etkinliği sonrası halk duygularını paylaştılar.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Oğuzeli Körkün Mahallesi’nde (Belde) düzenlenen Kutlu Doğum programı sonrası Körkünlüler yaşadıkları manevi atmosferi anlattı.

Her yıl Kutlu Doğum etkinliklerine olan teveccühünün arttığını belirten Belde sakinlerinden Hüseyin Kütükçü, “Allah (cc) Peygamber Sevdalılarından razı olsun. Yurdun dört bir tarafında Kutlu Doğum etkinlikleri düzenliyorlar. Etkinlikler çok güzel oluyor. İnsanların her yıl gittikçe teveccühü artıyor. Bizim Körkün Beldesinde de düzenlediler ve çok güzel oldu. Hava yağmurluydu fakat yine de program güzel geçti.” dedi.

“Peygamber Sevdalıları beldemize çok güzel bir gelenek getirdi.” diyen Körkün sakinlerinden Ali Gümüş, “Allah (cc) bu programı düzenleyenlerden razı olsun. Bu programı düzenleyenlerin hayırlarını kabul etsin. Peygamber Sevdalıları beldemize çok güzel bir gelenek getirdi. Daha önceleri buna benzer programlar yoktu. Peygamber Efendimizi yâd ederek, O’nun yolunda yürüyerek, O’nun sünnetini ihya ederek O’nu kendimize örnek alabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Bu tür programlar ile Peygamber Efendimizi daha iyi anladıklarını belirten Niyazi Polat, “Kutlu Doğum mevlidi çok güzeldi. Allah (cc) bu programı düzenleyenlerden razı olsun ve devamını getirsin inşallah. Bu tür programlar düzenlendikçe çoğalır. İnşallah bu tür programlar düzenlendikçe bu ümmetin hayrına olur. Tabi bu tür programlarla Peygamberi daha iyi tanıyoruz. O’nu tanımadan olmaz. Hakikatte, Peygamber Efendimizi anlatıldıkça yaşarız.” şeklinde konuştu.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler