Köy çalışmalarımızı aksatmadan devam ettireceğiz

Köy çalışmalarımızı aksatmadan devam ettireceğiz

Köy çalışmaları kapsamında Yalankoz (Alankoz) köyünü ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, köylere yönelik hizmetlerin yılsonuna kadar devam edeceğini belirtti.

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Yalankoz (Alankoz) köyünde yapılan yol çalışmalarını yerinde denetleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ilçeye bağlı olan 36 köyde yılsonuna kadar çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Bağlar ilçesine bağlı köylerde yol çalışmalarını yerinde denetleyen Beyoğlu, Yalankoz köyünü ziyaret etti. Burada Beyoğlu, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Beyoğlu, "Burası Bağlar'ımıza ait Yalankoz köyümüz. Bugün de elhamdülillah Bağlar Belediyesi olarak bu köyümüzün iç yollarını tamamen kendi ürettiğimiz taşlar ve kompresörümüzle yapıyor, yolları yeniliyoruz. Bu hizmetimiz Yalankoz'a hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Belediye sınırları içerisindeki diğer köylerde de çalışmaların devam edeceğini aktaran Beyoğlu, "İlçemize bağlı 36 köyümüz var. Bütün köylerimize Allah'ın izniyle yılsonuna kadar bu hizmetlerimiz devam edecek, halkımız hak ettiği bu güzel hizmeti görecektir. Çalışmalarımızı aksatmadan devam ettireceğiz." ifadelerini kullandı.

Yalankoz'dan sonra daha önce çalışmaların tamamlandığı Tellikaya köyünü ziyaret eden Beyoğlu, köy heyeti ile hasbihal etti, sorun ve sıkıntılarını dinledi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.