Köyde karne heyecanı

Köyde karne heyecanı

2017-2018 eğitim-öğretim yılı sonunda Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesinde İlçe Kaymakamı Halid Yıldız ve ilçe protokolü tarafından kırsal mahallede karne dağıtımı yapıldı.

2017-2018 eğitim-öğretim yılının 2. döneminin kapanışı dolayısıyla Şanlıurfa’nın Hilvan İlçesinde İlçe Kaymakamı Halid Yıldız ve ilçe protokolü tarafından kırsal mahallede karne dağıtımı yapıldı.

Hilvan’ın kırsal mahallesi olan Uzuncuk İlkokulunda ilçe protokolü tarafından karne dağıtımı yapıldı. Karne dağıtım programına İlçe Kaymakamı Halid Yıldız, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut katıldı. Hilvan’da örgün eğitim, açık öğretim ve Suriyeli öğrenciler olmak üzere toplamda 63 okulda 15 bin 547 öğrenci ve 770 öğretmen tatile girdi.

2017-2018 eğitim-öğretim yılının bitişi nedeniyle karne dağıtım törenine katılan Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut, 2017-2018 eğitim-öğretim yılında fedakârlık yapan okul müdürlerine, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.

Turgut “Hilvan eğitim camiası olarak 2017-2018 eğitim-öğretim yılında daha önce kazanmış olduğumuz akademik başarımızın yanında sosyal ve kültürel yönden projelere imza atarak öğrenci ve velilerimize bu faaliyetlerle okul, öğrenci, veli kaynaşmasını sağlamış olduk. Hilvan eğitimini markalaştırmak ve kimlik kazandırmak amacıyla yapmış olduğunuz bilimsel sportif kültürel ve teknik çalışmalarla bu yolda yürümeye çalıştık. Bu yürüyüşümüzü kaymakamımız liderliğinde yapıp, özellikle belediyenin bize sağlamış olduğu imkânlarla daha da nitelikli kılmaya çalıştık. 2017-2018 eğitim öğretim yılında durmadan çalışan, fedakârlık yapan, başta okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin kısacası tüm Hilvanlılara teşekkür ediyorum. 2018-2019’un başarılı geçirme yollarını şimdiden aramaya başladık, bu yılın hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan niyaz ediyoruz.” dedi.

İLKHA









Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler