Kozluk fotoğrafçıların ilgi odağı oldu

Kozluk fotoğrafçıların ilgi odağı oldu

Batman'ın Kozluk ilçesindeki piknik alanları sonbahar mevsiminde fotoğrafçıların ilgi odağı oldu.

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Tosunpınar köyündeki Ayngebire Piknik Alanı görsel güzelliğiyle fotoğraf tutkunlarının dikkatini çekiyor.

Fotoğraf çekimleri için tercih edilen nadir yerlerden olan piknik alanı, dört mevsimde de güzelliğini koruyor.

Aralarında öğretmen, gazeteci ve araştırmacıların da bulunduğu fotoğrafçı gruplar, ilçede sonbahar görünümüyle çektikleri fotoğrafları farklı platformlarda sergileyerek, ilçenin tanıtımına katkıda bulunuyorlar.

İnsan ve orman temalı fotoğraflar çeken Batmanlı fotoğraf tutkunlarından Orhan Kartal ve Tarhan İrtem, çektiği fotoğraflarda her mevsimin ayrı bir güzelliğinin olduğunu belirtiyor.

Ayngebire'nin her mevsim yaşanan renk cümbüşünün sonbaharda bambaşka bir hal aldığını dile getiren Kartal, "Suyun üzerinde yüzen yapraklar, ağaç dallarının hafif hafif sallanışı, ıslak toprağın kokusu, görsel bir şölen sunan doğanın renkleriyle sonbaharın kucağına çağırıyor insanı. Ayngebire, güzel bir doğa yapısına sahiptir. Özellikle sonbahar fotoğrafları çekmek için çok güzel bir mekân. Biz de fotoğraf çektik ve gayet zevk aldık. Çok hoşumuza gitti. Herkese tavsiye ediyoruz. Özellikle gelin ve damat çekimleri için mutlaka gelinmesi gereken bir mekân. Batman ve diğer illerden herkesin gelip bu doğa güzelliğini görmesini tavsiye ediyoruz." dedi. (Muhammed Said Aksoy - İLKHA)
































 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.