Kozluk Umut Kervanı 2018 yılı faaliyet raporunu açıkladı

Kozluk Umut Kervanı 2018 yılı faaliyet raporunu açıkladı

2018 yılı faaliyet raporunu kamuoyuyla paylaşan Kozluk Umut Kervanı, 350 aileye toplamda 32 bin TL değerinde yardım yaptıklarını açıkladı.

Batman'ın Kozluk (Hazo) ilçesinde hayırlı hizmetlerini sürdüren Kozluk Umut Kervanı, 2018 faaliyet raporunu açıkladı.

2018 yılı faaliyet raporunu açıklayan Kozluk Umut Kervanı Temsilcisi Akif Tekin, Ramazan ayında 142 aileye 10 bin 650 TL değerinde gıda paketi, Kurban Bayramı'nda 30 aileye 2 bin 700 TL değerinde kırmızı et, eğitim ve öğretim yılı başlarında 40 öğrenciye 2 bin TL değerinde gömlek pantolon ve hırka yardımı yaptıklarını söyledi.

"Çalışmalarımızı bütün bir yıla yaymaya çalışıyoruz"

Yardım çalışmalarını bütün bir yıla yaymak için çaba sarf ettiklerini dile getiren Tekin, "Kurban Bayramında da kuran kurslarına 11 bin 700 TL değerinde 130 paket kurban eti dağıtıldı. Yetim ve fakir çocuklar başta olmak üzere 20 kişiye 600 TL değerinde spor ayakkabı, 1500 TL değerinde 75 aileye giyim yardımı, kasım ayında yapılan kermeste 2 bin 500 TL gelir yetim çocuklar için harcanmıştır. Yıl içerisinde toplamda 350 aileye 32 bin TL değerinde çeşitli yardımlarda bulunmaya çalıştık. Umut Kervanı olarak muhtaç olan aileleri tespit çalışmalarımız devam etmektedir. Bu ailelere yardım noktasında çalışmalarımızı bütün bir yıla yaymaya ve elimizden geldikçe her ay gıda kolileri oluşturarak muhtaç ailelere ulaştırmaya çalışmaktayız." ifadelerini kullandı.

"Yardımların artması için duyarlı olalım"

Tekin, son olarak şunları kaydetti:

"Yardım çalışmalarımızda hayırsever vatandaşlarımızın büyük bir katkı payı vardır. Hayırseverlerle yardıma muhtaç kardeşlerimiz arasında köprü olma görevini imkânlarımız ölçüsünde yapmaya çalışıyoruz. Yapılan yardımların daha da artması için hayırsever vatandaşlardan bu noktada daha duyarlı olmalarını umuyoruz. Zira yetim ve muhtaçların yüzünde vesilemizle oluşacak bir tebessümü her şeyden daha kıymetli ve değerli buluyoruz." dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler