Kozluk'ta çocuklara unutulmaya yüz tutmuş spor dalları tanıtıldı

Kozluk'ta çocuklara unutulmaya yüz tutmuş spor dalları tanıtıldı

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Yanıkkaya köyünde okuyan öğrenciler, spor aktiviteleriyle eğlenirken, unutulmuş yüz tutmuş sporları öğrendi.

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kozluk Gençlik Merkezi, "Merkezim Her Yerde" projesi kapsamında Kozluk ilçesine bağlı Yanıkkaya köyüne giderek, unutulmaya yüz tutmuş spor dallarını tanıttı.

Öğrenci ve köylü çocuklarla gün boyu oyunlar oynayıp eğlenen Gençlik Merkezi üyeleri, öğrencilerin sevinçlerine ortak oldular.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Kozluk Gençlik Merkezi Müdürü İbrahim Rüzgar, "Yanıkkaya köyümüzde öğrencilerin sevinçlerine ortak olduk. Liderlerimiz onlarla oyunlar oynayıp eğlendirdi. Özellikle unutulmaya yüz tutmuş spor dallarını tanıttık. Ok atma, mangala, matrak, satranç, dar ve ahşap yakma sanatının tanıtımını yaptık. Bunların dışında badminton gibi oyunlarla çocukların unutulmaz bir gün geçirmelerini sağladık. Mutlulukları yüzlerinden okunuyordu. Bu da bizlere yetti. Emeği ve katkısı olanlara teşekkür ederiz." diye konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler