Kozluk'ta "E-Müfredat Eğitim İzleme ve Değerlendirme Sistemi" toplantısı yapıldı

Kozluk'ta "E-Müfredat Eğitim İzleme ve Değerlendirme Sistemi" toplantısı yapıldı

Batman'ın Kozluk ilçesinde "MEB E-Müfredat Eğitim İzleme ve Değerlendirme Sistemi" toplantısı yapıldı.

Batman'ın Kozluk ilçesinde eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek amacıyla kaymakamlık konferans salonunda düzenlenen "MEB E- Müfredat Eğitim İzleme ve Değerlendirme Sistemi" toplantısına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilgiye Pala, Fatih Projesi İl Koordinatörü Ömer Çiftçi, Okul Müdürleri, yetkili Öğretmenler ve İlçe Zümre Başkanları katıldı.

Toplantıda konuyla ilgili bir konuşmada bulunan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bilgiye Pala, "25 Ağustos 2017 tarihinde yayınlanan MEB eğitim kurul ve zümreler yönergesi ekinde yayınlanan takvim dikkate alınarak tüm zümre ve kurullar e-müfredat sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. Eğitimi planlamak ve koordine etmek, eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek, eğitim ile ilgili görüş ve öneriler geliştirmek, aynı alanlar arasında iletişim, uyum ve işbirliği sağlamak amacıyla zümrelerin oluşturulduğunu ve oluşturulan zümrelerde alınabilecek tüm kararların sistemde izlenebilmesi önemlidir." ifadelerini kullandı.

Daha sonra toplantı, MEB E-Müfredat ile ilgili Fatih Projesi İl Koordinatörü Ömer Çiftçi'nin bilgilendirme sunumuyla sona erdi.

İLKHA







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.