Kozluk’ta Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama etkinliği düzenlenecek

Kozluk’ta Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama etkinliği düzenlenecek

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Batman’ın Kozluk (Hezo) ilçesinde "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama” temalı Mevlid etkinliği düzenlenecek.

8 Nisan Pazar günü saat 13.30’da açık alanda düzenlenecek olan Mevlid etkinliği için çalışmalar devam ediyor.

İlçede bulunan bulvarlar, caddeler, sokaklar ve çeşitli işyerlerine Hazreti Muhammed ile ilgili afişler ve pankartlar asılarak vatandaşlar Mevlid etkinliğine davet ediliyor.

Ayrıca Peygamber Sevdalıları Platformunun ‘Her Eve Kitap’ seferberliği kapsamında Özkan Yaman’ın 63 Hadis-i Şerif adlı kitabı ev ev dağıtılarak, vatandaşlar yapılacak etkinliğe davet ediliyor.

Yapılacak etkinlikle ilgili bilgilendirmelerde bulunan Peygamber Sevdalıları Kozluk ilçe koordinatörü Özkan Kılınç "Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama etkinliği için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizin muhtelif noktalarına, cadde, sokak ve iş yerlerine etkinliğe davet için çeşitli broşür ve pankartlar astık. Mevlid alanında da gerekli hazırlıklarımız tamamlandı. Ayrıca 2 bin adet kitabımızı hediye olarak ev ev dağıtıyoruz. Etkinliğe katılacak vatandaşlar için de ücretsiz araç kalkış noktaları belirledik. Hayırsever araç sahipleri de saat 11.00’den itibaren bu noktalardan Mevlid’e gidecekleri alabilirler. Tüm Kozluk halkını 8 Nisan Pazar günü saat 13.30’da yapılacak etkinliğe davet ediyoruz. ” ifadelerini kullandı.

Mevlid etkinliği için ücretsiz araç kalkış noktaları; İbrahim Camii Yanı, Kozluk Lisesi Kavşağı, Hıdır Bey Camii Önü, Şemdinağa Camii Arkası ve İslam Bey Camii Önü.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.